Tehnologia Ecopia de la producatorul de anvelope Bridgestone

 

   Producatorul de anvelope Bridgestone ofera o gama variata de cauciucuri de calitate si preturi rezonabile, facand pe placul tuturor cumaparatorilor de cauciucuri. In Moldova marca Bridgestone este extrem de cautata si foarte bine vanduta din considerentul dotarilor de care dispun aceste cauciucuri. Bridgestone mereu a implimentat in tehnologiile sale de ultima generatie, diferite modalitati de imbunatatire a mediului ambiant.


   Sunt o multime de soferi in Moldova care opteaza pentru protejarea mediului inconjurator si multi dintre ei, care se includ in aceasta categorie nu cunosc modul in care pneurile influenteaza eficienta energetica a automobilelor lor si efectul acestora asupra mediului ambiant.


   Cu acest scop, producatorii Bridgestone au dezvoltat faimoasa tehnologie ECOPIA. Ecopia este un cuvant dedus din combinatia "Ecological Utopia" (utopie ecologica). Anvelopele Ecopia sunt foarte eficiente la scaderea nivelului de bioxid de carbon care urmeaza a fi eliminat in natura in timpul functionari masinii si tototdata reduce consumul de combustibil.


   Indiferent de tipul de carburant utilizat, energia este obligatorie pentru a putea mentine automobilul in continua miscare. Modelele de cauciucuri ECOPIA, sunt recunoscute datorita prezentei elemenetului "EP" in denumirea oficiala a marfii, si beneficiaza de cele mai moderne tehnologii Bridgestone, cum ar fi rezistenta de rulare, fapt dupa care sunt considerate cele mai eficiente anvelope de pe piata in detrimentul consumului de combustibil.


   Cele mai noi exemplare de anvelope Bridgestone Ecopia sunt produse dintr-un compus special de cauciuc ce combina tehnologia NANO-Tech (tehnologie indreptata catre verificarea proprietatilor nano structurilor), ceea ce duce la reducerea rezistentei de rulare si la imbunatatirea consumului de energie, fara a scadea din tractiune pe un carosabil umed.


   Mai mult ca atat, cateva modele de anvelope Bridgestone Ecopia existente in vanzare pe piata externa, combina specificatiile originale ale benzilor lor de rulare, punanad si mai mult accent pe scaderea rezistentei de rulare. Aceasta gama variata de anvelope poate fi identificata usor, fiind adaugata denumirea "Ecopia" alaturi de denumirea originala a cauciucurilor de vara Bridgestone Ecopia sau a celor de iarna. 


   In acest context am mai putea adauga ca tehnologia Ecopia implimentata pentru producerea anvelopelor Bridgestone, cu un rating A de aderenta la traseu umed precum si pentru economia de carburant. Dovada ca anvelopa Bridgestone Ecopia este ecologica, va face fata intotdeauna provocarilor de echilibru si de fiabilitate, performante ecologice si manevrabilitate dinamica in timp ce mentine stabilitatea si confortul automobilului.


   Pneurile Ecopia sunt proiectate de catre inginerii Bridgestone in conlucrare cu reprezentantii fabricantilor de autoturisme din intreaga lume, lucrandu-se intens pentru a descoperi combinatia perfecta intre capacitatile automobilului si ideea de a reduce consumul de combustibil, totul pentru a ajuta imbunatatirea mediului ambiant. Emblematica Ecopia din gama de cauciucuri ecologice Bridgestone va permite tuturor soferilor de a conduce usor si cu placere.


   In scurt timp, in magazinul nostru online veti putea cumpara anvelope Bridgeston Ecopia in Chisinau la preturi avantajoase, calitate inalta si livrare la domiciliu in toate localitatile din Moldova.