Cum alegem un video registrator auto?

 

   In prezent, fiecare sofer are nevoie de un videoregistrator, ca sa-si poata dovedi dreptatea in situatii rutiere neprevazute. A cumpara un videoregistrator in Chisinau nu e chiar atat de usor, pentru ca pe piata este prezentata o gama larga de asemenea produse cu diverse caracteristici, despre care putine persoane sunt bine informate. 

 

   La alegerea unui video registrator auto e necesar, mai intai, sa determinati calitatea de inregistrare. Cel mai frecvent utilizate sunt rezolutiile SD 640х480, HD 1280х720 si FullHD 1920х1080 pixeli. Cu cat aceste indice sunt mai inalte cu atat calitatea materialului video capturat este mai buna. In al doilea rand trebuie sa luati in considerare unghiul de vizualizare pe care doriti sa-l urmariti, de obicei, unghiul de cuprindere, cum mai este numit,  este de la 60 pana la 140 de grade. Cel mai favorabil este unghiul de vizualizare de 120 de grade.  

 

   Dumneavoastra decideti daca este necesara prezenta sau absenta ecranului. Un video registrator DVR cu display, va va permite vizualizarea materialului video la fata locului. Majoritatea inregistratoarelor video auto moderne filmeaza materiale cu durata de la 1 minut pana la 45 de minute. E binevenit sa acordati atentie volumui de memorie. Auto video registratoarele suporta carduri de memorie de pana la 32GB. Alegand un videoregistrator, nu uitati sa acordati atentie la dispozitivul de alimentare, iesirea video si modalitatea de fixare. Pretul la auto video registrator in Moldova depinde de toate caracteristicile enumerate mai sus.